CHRISTINE CENTNER WINT PRESTIGIEUZE PRIJS ‘MOOIST GERESTAUREERDE WAGEN’ MET HAAR E-TYPE REBORN OP DE ‘CONCOURS D’ELÉGANCE’ VAN DE ZOUTE GRAND PRIX

  • De verjaardagseditie van de Zoute Grand Prix vond plaats van 10 tot 13 oktober 2019.
  • Christine Centner stelde de exclusieve Jaguar E-Type Reborn tentoon tijdens de Zoute Concours d’Elegance.
  • Ze mocht de prestigieuze prijs voor mooist gerestaureerde wagen in ontvangst nemen.

Antwerpen - Van 10 tot 13 oktober werd Het Zoute opnieuw een internationale verzamelplaats voor de meest prestigieuze automerken ter wereld tijdens de Zoute Grand Prix 2019. Tijdens de Zoute Concours d’Elegance werd de uiterst exclusieve Jaguar E-Type Reborn van Christine Centner tentoon gesteld in de Royal Zoute Golf Club op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Hiermee won zij er de prestigieuze prijs van ‘mooist gerestaureerde wagen’.

Thierry Centner, echtgenoot van Christine Centner, is bijzonder blij en vereerd met de prijs die zijn vrouw in ontvangst mocht nemen : "Ik ben blij dat mijn vrouw Christine mij in mijn passie is gevolgd. De prijs voor de mooiste restauratie verkregen op het Zoute Concours d'Elegance, bevestigt vooral al het schitterende werk van Jaguar Land Rover Classic.”

The ‘Reborn’ Project

Het ‘Reborn project’ werd officieel gelanceerd op 5 april 2017 tijdens de Techno Classica in Essen en vormt een perfecte aanvulling op het geslaagde initiatief rond de Land Rover Serie 1 en de eerste Range Rovers. Elk project met een E-Type ‘Reborn’ begint met de zoektocht naar een ‘donorvoertuig’, voornamelijk in de minst vochtige regionen van de VS. Daarna homologeren de experts van Jaguar Land Rover Classic dit basisvoertuig. Ze brengen dit voertuig naar de gloednieuwe Classic-fabriek in Ryton, op enkele kilometers van Coventry, waar de eerste E-Types een goeie vijftigtal jaar geleden van de band rolden. De wagen wordt volledig gedemonteerd en op authentieke wijze gerestaureerd volgens de originele tekeningen. Dit neemt 12 tot 14 maanden in beslag. Er worden slechts tien E-Types Serie 1 gerestaureerd. Vandaag zijn deze allemaal verkocht.

Tentoonstelling collectie Special Vehicle Operations

Zoals gewoonlijk ondersteunde Jaguar Land Rover dit bijzondere evenement ook met een indrukwekkende collectie nieuwe modellen. Dit jaar lag de focus op de modellen van Special Vehicle Operations. Zij werden tentoongesteld in een en hetzelfde paviljoen, dat aan beide merken werd gewijd. Op het terras steelde de Jaguar I-PACE eTrophy de show.

 

- EINDE-

 

Voor meer informatie over de Zoute Grand Prix: https://www.zoutegrandprix.be


Meer informatie op www.media.jaguar.com of door contact op te nemen met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: 03 241 11 35
M: 0476 319 629
E: [email protected]Christine Centner wint prestigieuze prijs op Zoute Grand Prix_Persbericht.pdf

PDF - 434 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX