JAGUAR CLASSIC HERINTRODUCEERT 3.8-LITER XK-MOTORBLOK

Gloednieuwe 3.8-liter XK-motorblok is enkel verkrijgbaar bij Jaguar Classic Parts

  • Geproduceerd volgens de authentieke specificaties, getest en goedgekeurd door ingenieurs van Jaguar Classic
  • Directe vervanging voor 3.8-liter XK-motoren in Jaguar-modellen van 1958 tot 1968
  • Volledig nieuw en exclusief beschikbaar bij Jaguar Classic Parts voor de prijs van £ 14.340 inclusief btw
  • Neem contact op met [email protected] of bestel online op www.parts.jaguarlandroverclassic.com

26 juni 2020, Antwerpen – Jaguar Classic introduceert opnieuw het 3.8-liter XK-motorblok, zoals het op veel fel begeerde Jaguar-berlines en -sportwagens uit de jaren 1950 en 1960 werd gemonteerd, waaronder de legendarische E-type. Nadat ze al meer dan 50 jaar niet meer verkrijgbaar waren, zijn dit de enige beschikbare splinternieuwe XK-motorblokken.

Het gloednieuwe gietijzeren motorblok werd herwerkt tot de exacte originele specificaties en is een directe vervanger voor de 3.8-liter zescilinders die oorspronkelijk werden gemonteerd op de XK150, XK150 S, MkIX, Mk2, MkX, E-type Series 1 en S-type.

Behoudens documentatie ter bevestiging van het eigendomsbewijs, kunnen klanten ervoor kiezen het serienummer van hun oorspronkelijke motorblok te behouden. Dit nummer zal op het nieuwe motorblok worden gestempeld met een bijkomende asterisk die aangeeft dat het nieuwe blok een vervangingsitem is. Als alternatief wordt het nieuwe blok voorzien van een nieuw uniek serienummer.

De nieuwe 3.8-liter Jaguar XK-motorblokken hebben elk een prijs van £ 14.340, inclusief btw, en bieden minstens 12 maanden garantie op onderdelen en accessoires van Jaguar* en een certificaat van authenticiteit, exclusief van Jaguar Classic.

– EINDE –

 

Aantekeningen voor redacteurs

Toepassingsgebied

Vervangt de cilinderblokken met de volgende stempelnummers: C16020, C17567, C17200/1, C19292, C 83, C22290, C20012 en C22250

* Dit product is wereldwijd verkrijgbaar en wordt gedekt door de standaardgarantie op onderdelen en accessoires van Jaguar. De garantieperiode is marktspecifiek. De garantieperiode voor onderdelen en accessoires van Jaguar bedraagt 24 maanden voor het VK en Duitsland. De garantie geldt niet voor gewijzigde motoren of voertuigen die worden gebruikt voor racedoeleinden.

De verzendkosten zijn exclusief.


PB - JAGUAR CLASSIC HERINTRODUCEERT 3.8-LITER XK-MOTORBLOK.pdf

PDF - 215 Kb

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: 03 241 11 35
M : 0476 319 629
E : [email protected]

Sociale mediakanalen van Jaguar:

www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
https://www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX