JAGUAR E-PACE: SPECIAL EDITION ‘CHEQUERED FLAG’ VERVOEGT GAMMA VAN COMPACTE SUV

  • Jaguar introduceert de Special Edition E-PACE ‘Chequered Flag’ met unieke designaccenten en een geüpgradede standaarduitrusting.
  • De E-PACE vertaalt de wendbaarheid, precisie en prestaties van Jaguar naar het segment van de compacte SUV’s.
  • Apple CarPlayâ verbetert de smartphoneconnectiviteit.
  • Smart Settings gebruikt artificiële intelligentie om de gewoonten en voorkeuren van bestuurders te onthouden.
  • De Special Edition Jaguar E-PACE ‘Chequered Flag’ is nu verkrijgbaar in België vanaf €54.300 en kan geconfigureerd worden op www.jaguar.be.

Antwerpen - Jaguar heeft zopas de nieuwe Special Edition ‘Chequered Flag’ van de E-PACE voorgesteld. Met zijn unieke, hoogwaardige designaccenten en geüpgradede standaarduitrusting bouwt deze speciale reeks voort op de wendbaarheid, precisie en prestaties die klanten van de compacte prestatie-SUV van Jaguar verwachten.

De ‘Chequered Flag’-labels op de flanken en de 19" lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey trekken onmiddellijk de aandacht. De speciale reeks is verkrijgbaar in drie kleuren: Photon Red – een exclusieve kleur voor deze uitvoering – Corris Grey en Yulong White. Stap in en bewonder de prominente drempelplaatjes met ‘Chequered Flag’-opschrift en het interieur in generfd leder Ebony met rode stiknaden, dat het hoogwaardige karakter van de auto nog versterkt.

Deze Special Edition heeft bovendien een complete standaarduitrusting. Zo beschikt hij over 10-voudig verstelbare, verwarmbare voorzetels, een panoramadak en een 12,3" groot Interactive Driver Display met TFT-scherm, alsook over designaccenten zoals het R-Dynamic-stuur, de schakelpaddles in zwart aluminium en de dakhemel in Ebony Morzine.

Het opvallende koetswerk van de ‘Chequered Flag’ is herkenbaar aan de R-Dynamic-bumpers in koetswerkkleur, de dubbele uitlaatpijpen en de led-koplampen met J-blade, als aanvulling op het Black Exterior Pack. Een elektrische achterklep en sleutelvrije toegang dragen bij tot het gebruiksgemak.

De connectiviteit wordt dan weer geoptimaliseerd door de introductie van Apple CarPlayâ. Door de apps van uw mobiele toestel weer te geven op het centrale 10" Touch Pro-scherm kunt u ze veilig gebruiken tijdens het rijden.

Kopers van de ‘Chequered Flag’ krijgen de keuze tussen vier krachtbronnen: twee dieselversies met AWD-vierwielaandrijving en automaat (150 en 180 pk) en twee benzinemotoren met AWD-vierwielaandrijving en automaat (200 en 249 pk).

Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, verklaarde: “De allereerste compacte SUV van Jaguar vertaalt het sportwagen-DNA van het merk op succesvolle wijze naar een kleinere en veelzijdigere wagen. Zo richt Jaguar zich niet alleen tot een nieuw publiek, maar geeft het merk zijn klanten ook het zelfvertrouwen en de functionaliteit die de PACE-familie definiëren. Met de toevoeging van het ‘Chequered Flag’-model biedt het E-PACE-gamma meer keuze dan ooit tevoren.”

Zoals alle E-PACE-modellen is ook de ‘Chequered Flag’ verkrijgbaar met Smart Settings, de zelflerende technologie van Jaguar. Dit systeem gebruikt artificiële intelligentie om de gewoonten van de bestuurder te onthouden en zo te anticiperen op zijn behoeften en op het juiste moment belangrijke functies aan te bieden. Dat geldt onder meer voor de individuele instellingen van de zetels, de klimaatregeling en het infotainment: de auto herkent elke bestuurder aan zijn sleutel of het Bluetooth-signaal van zijn smartphone wanneer hij nadert.

De Jaguar E-PACE is tevens leverbaar met Adaptive Dynamics en verbetert de respons, de koetswerkcontrole en het rijcomfort. Het systeem controleert de autobewegingen om de twee milliseconden en berekent de benodigde dempingskracht om de 10 milliseconden om onmiddellijk te reageren op de bestuurdersinput en wijzigingen in het wegdek, en zo de controle te verbeteren en rolbewegingen te minimaliseren.

Eigenaars kunnen hun E-PACE verder aankleden en personaliseren met het complete gamma Jaguar-accessoires. Dat omvat een aantal populaire voorzieningen om de veelzijdigheid of functionaliteit te verbeteren, evenals de nieuwe Pet Packs die werden gelanceerd om de veiligheid en het comfort van huisdieren in de wagen te verhogen.

De Special Edition Jaguar E-PACE ‘Chequered Flag’ is nu verkrijgbaar in België vanaf €54.300 en kan geconfigureerd worden op www.jaguar.be.

EINDE

Jaguar_E-PACE_20MY_Persbericht.pdf

PDF - 278 Kb

Jaguar_E-PACE_20MY_Tech_Data.pdf

PDF - 272 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX