JAGUAR INTRODUCEERT 5 JAAR GARANTIE VOOR AL HAAR MODELLEN

  • Elke nieuwe Jaguar wordt nu standaard geleverd met vijf jaar garantie
  • Verwacht wordt dat het nieuwe garantieaanbod een positieve impact zal hebben op de restwaarde van alle Jaguar modellen
  • De service- en onderhoudskosten kunnen worden gedekt met optionele Jaguar Care Packs
  • Elke nieuwe Jaguar wordt standaard geleverd met drie jaar Jaguar Assistance pechhulp en de mogelijkheid om het elk jaar met een jaar te verlengen

Donderdag 7 juli 2022, Antwerpen – Jaguar biedt in België sinds oktober 2021 standaard vijf jaar garantie op zijn volledige modelgamma, inclusief de zuiver elektrische Jaguar I-PACE en alle mild en plug-in hybrids.

Met deze beslissing is Jaguar de eerste prestigeconstructeur die zijn garantieperiode verlengt tot na de standaardperiode van drie jaar. Gedurende vijf jaar of 150.000 kilometer, naargelang wat zich het eerst voordoet, zal Jaguar productiefouten volledig gratis verhelpen (onderdelen en werkuren) door defecte onderdelen te herstellen, of te vervangen naargelang de garantievoorschriften. Met de slimme combinatie van InControl Remote – dat de pechverhelping optimaliseert en automatische noodoproepen omvat – en de mogelijkheid om van overal te communiceren met uw wagen, kunt u bovendien kritieke situaties heel wat gemakkelijker het hoofd bieden.

De Reimagine-strategie van Jaguar Land Rover plaatst een modern luxegamma en de klantervaring centraal. Door vijf jaar garantie te bieden op alle nieuwe Jaguars zet het merk een belangrijke stap in de richting van een uitmuntende service-ervaring, die Jaguar-klanten meer gemoedsrust zal geven gedurende de hele periode dat zij eigenaar zijn van hun wagen.

De uitgebreide garantie van Jaguar betekent vijf jaar vrijheid en sereniteit voor zowel eigenaars als wagenparken en particuliere gebruikers. Ze biedt transparante service- en gebruikskosten en maakt het waardeaanbod van een al aantrekkelijk productgamma nog sterker.

Jaguar verwacht dat de nieuwe vijfjarige garantie een positieve impact zal hebben op de restwaarde van elke wagen in het gamma. Ook dat is goed nieuws voor klanten, aangezien de hoge restwaarde zich uiteindelijk vertaalt in lagere maandelijkse leasetarieven.

Ralf Sulzbach, Senior Project Manager Consulting bij Autovista Group: ​ “De garantieverlenging voor nieuwe wagens bevestigt Jaguars vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn wagens en heeft het potentieel om de doorverkoopwaarden van Jaguar met 2 procent te verhogen. Bovendien ziet Autovista Group klantvoordelen in de hogere zekerheid en voorspelbaarheid van de gebruikskosten omdat alle of minstens de meeste onderdelen gedekt zijn.”

Dmitry Kolchanov, Regional Director Europe bij Jaguar Land Rover: “Met de introductie van een nieuwe vijfjarige garantie voor Jaguar in heel Europa bewijzen we eens te meer ons engagement voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en onze focus op een uitmuntende klantenservice. Onze toekomstvisie op moderne luxe is volledig klantgericht, wat extra gemoedsrust zou moeten betekenen voor iedereen die een Jaguar overweegt.”

Trouwe klanten verdienen meer

In België wordt elke Jaguar standaard geleverd met drie jaar Jaguar Assistance pechhulp. Om de klantbeleving nog verder te verbeteren, biedt Jaguar nu de mogelijkheid om Jaguar Assistance elk jaar gratis met een jaar te verlengen. Het enige dat de Jaguar rijder daarvoor hoeft te doen is elk jaar een onderhoudsbeurt en een Zomer- of Wintercheck uit te laten voeren bij een erkende Jaguar verdeler, en daarbij de eventuele reparatie-adviezen op te volgen. Zo kunnen Jaguar rijders onbeperkt blijven profiteren van Jaguar Assistance. Ook wanneer Jaguars elders in onderhoud zijn geweest en eigenaren brengen hun wagen weer bij een erkende Jaguar verdeler voor een onderhoudsbeurt, dan profiteert men vanaf dat moment weer van Jaguar Assistance voor een periode van 1 jaar. Daardoor kan de eigenaar bovendien besparen op de kosten van een andere pechhulp.

Daarnaast zijn Jaguar rijders met voortgezet onderhoud bij een officiële dealer ervan verzekerd dat de wagen exact volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden, dat alleen originele Jaguar onderdelen worden toegepast en dat alleen deskundige, door Jaguargetrainde technici aan de wagen werken.

Bovendien zal Jaguar binnenkort een nieuw Jaguar Care- of Jaguar Care+-pakket aanbieden, met extra klantvriendelijke voordelen zoals gratis vervanging van motorolie en filters en toekomstbestendige prijzen.

EINDEPB_JAGUAR INTRODUCEERT 5 JAAR GARANTIE VOOR AL HAAR MODELLEN.pdf

PDF - 300 Kb

Sociale mediakanalen van Jaguar:

www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: +32 3 241 11 35
M : +32 476 319 629
E : [email protected]

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX