JAGUAR I-PACE NU MET NIEUW OPTIONEEL PREMIUM BLACK PACK

  • Lancering van Premium Black Pack: versterkt de visuele impact en uitstraling van de I-PACE met een combinatie van het Black Pack, nieuwe glanzend zwarte 22"-velgen, een achterspoiler en een luchtvering. De metaalkleur Ostuni White is nu ook verkrijgbaar
  • De Jaguar I-PACE is beschikbaar vanaf€ 82.075 in België
  • De I-Pace is ook beschikbaar als I-PACE Limited Edition vanaf € 87.775 in België.
    Voor meer informatie kunt u terecht op www.jaguar.be

2 februari 2022, Antwerpen – De Jaguar I-PACE biedt voortaan meer bestuurdergerichte technologie dan ooit tevoren, evenals nieuwe opties om zijn meermaals bekroonde design te accentueren.

De I-PACE biedt ook tal van intelligente technologieën om ritten eenvoudiger en aangenamer te maken. Zo is het Smartphone Pack met draadloze Apple CarPlay®-verbinding standaard, net als Android Auto™. Bovendien kan Pivi Pro verbinding maken met twee smartphones tegelijk en beschikt de optionele draadloze lader onder de middenconsole over een signaalversterker om de netwerkontvangst en het wifisignaal te verbeteren.

Nog voor de rit begint kunnen klanten de gewenste start- en eindtijd van het laadproces instellen met de Preferred Charging Period-functie van de I-PACE, waardoor ze op veel markten kunnen genieten van lagere elektriciteitstarieven. Ze kunnen ook een specifieke laadstatus instellen die de batterij moet bereiken, bijvoorbeeld 80 procent.

De Jaguar I-PACE is ook beschikbaar als I-PACE Black Limited Edition. Deze uitvoering is gebaseerd op de I-PACE S en onderscheidt zich zowel door een rijkere uitrusting als door de talrijke in Gloss Black uitgevoerde exterieurdetails. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer: vast glazen panoramadak, Black Exterior Pack (omlijsting zijruiten in Gloss Black, grille en omlijsting in Gloss Black, badges, ‘JAGUAR’ woordmerk en Jaguar leaper in Gloss Black), privacy glas voor achterportierruiten en achterruit, elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend aan bestuurderszijde, inclusief instapverlichting en memoryfunctie, premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, 20" 5-Spoke 'Style 5068' lichtmetalen velgen in Gloss Black, 12-voudig elektrisch verstelbare sportstoelen met memoryfunctie voor bestuurdersstoel, stoelbekleding in generfd leder in Ebony, met dashboard in Ebony/Ebony, hemelbekleding in Ebony Morzine.

Klanten die het meermaals bekroonde design van de Jaguar I-PACE willen verbeteren, kunnen voortaan opteren voor het nieuwe Premium Black Pack, dat de I-PACE nog meer visuele impact en uitstraling geeft. Dat omvat een glanzend zwarte afwerking voor het radiatorrooster, de radiatorroosterrand, de raamlijsten, de buitenspiegelbehuizingen en de logo’s achteraan, en wordt aangevuld met de opvallende 22" lichtmetalen velgen ‘Style 5056’ met dubbele spaken en Gloss Black-afwerking, een achterspoiler en luchtvering.

De Jaguar I-PACE is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Ostuni White. Deze prachtige metaalkleur vervoegt het bestaande gamma standaardkleuren, metaalkleuren en hoogwaardige metaalkleuren.

Amazon Alexa

De volledig elektrisch aangedreven I-PACE is de eerste Jaguar die wordt uitgerust met stembediening van Amazon Alexa – deze functie komt successievelijk wereldwijd beschikbaar, maar de introductiedatum voor België is nog onbekend. Alexa wordt naadloos geïntegreerd in de I-PACE. Daarmee is natuurlijke spraakinteractie mogelijk met de functies van het Pivi Pro-infotainmentsysteem, waaronder navigatie, mediaweergave, telefoongesprekken en daarvoor geschikte smart devices. In navolging van de Jaguar I-PACE zullen de komende tijd alle nieuwe Jaguars voorzien van Pivi Pro beschikbaar komen met Alexa.

Zodra Amazon Alexa in België beschikbaar is, is de stembediening via een SOTA-update (Software Over The Air) achteraf alsnog te implementeren in de reeds afgeleverde I-PACEs met Pivi Pro. Klanten krijgen een bericht in het touchscreen van hun wagen zodra Alexa beschikbaar is.

OPMERKING:

De afgebeelde voertuigdetails zijn afkomstig uit het internationale gamma van Jaguar. Specificaties, opties en beschikbaarheid kunnen van markt tot markt verschillen zodat deze uitgave aan de specifieke situatie aangepast moet worden.

BELANGRIJKE OPMERKING:

Jaguar Land Rover streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van zijn voertuigen, onderdelen en accessoires te verbeteren wat betekent dat er voortdurend wijzigingen doorgevoerd worden. Hoewel we alles in het werk stellen om u de recentste informatie te bezorgen, mag dit document niet worden beschouwd als een onfeilbare referentie inzake de huidige specificaties of beschikbaarheid. Het vormt evenmin een aanbod voor de verkoop van gelijk welk voertuig, onderdeel of accessoire. Alle cijfers zijn schattingen van de constructeur.

EINDEJag_I-PACE_23MY_Technical Data_020222.pdf

PDF - 115 Kb

Persbericht_Jaguar_I-PACE_23MY.pdf

PDF - 401 Kb

Sociale mediakanalen van Jaguar:
www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
https://www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: 03 241 11 35
M : 0476 319 629
E : [email protected]

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX