JAGUAR STEUNT CREATIEF TALENT IN NIEUWE F-PACE-CAMPAGNE MET EXCLUSIEVE VERSCHIJNING VAN DJ/PRODUCER MK

  • Ondersteuning van creatief talent: de campagne voor de nieuwe Jaguar F-PACE reikt de hand aan opkomende en gevestigde artiesten om de wereldwijde creatieve sector te ondersteunen.
  • Exclusieve soundtrack: de Amerikaanse DJ en producer MK verzorgde de soundtrack van de campagne met de wereldwijde lancering van de nieuwe track ‘Lies’ ft. Raphaella.
  • Volledig origineel: de campagne voor de nieuwe F-PACE, die de naam ‘Hard to Forget’ kreeg, verenigt heel wat talent uit de muziek-, mode-, media- en fotografiewereld.
  • De nieuwe Jaguar F-PACE is in België verkrijgbaar vanaf €55.350. Meer info via www.jaguar.be.
  • Bekijk de film hier
  • Nieuw partnerschap: het project geeft het startsein voor een langdurige relatie met Sony Entertainment om opkomende artiesten een platform te bieden.

29 januari 2021, Antwerpen – Voor de nieuwe, wereldwijde F-PACE-campagne werkte Jaguar samen met een reeks artiesten en beroemdheden. Zo bevestigt de constructeur zijn engagement om de creatieve sector te ondersteunen. Van muziek en entertainment tot fotografie en mode: elke film heeft een andere ‘Jaguar-Creator’.

De Amerikaanse DJ/Producer MK is een van die Creators, en leverde de soundtrack voor de ‘Hard to Forget’-reeks met de exclusieve nieuwe track Lies ft. Raphaella, uitgebracht op 29 januari 2021. De muziek zal worden gebruikt in alle films over Jaguars prestatiegerichte SUV.

De samenwerking voor de F-PACE-campagne vormt de start van een langdurig partnerschap met 4th Floor Creative van Sony Music UK en heeft als doel om opkomend talent en het belang van creativiteit in de kijker te zetten.

DJ, producer en platenlabeleigenaar MK verklaarde: “Het was een plezier om samen met Jaguar aan de Hard to Forget-reeks te werken. Ik ben altijd al een autofanaat geweest en hou van alle aspecten van design – ik heb Architectuur gestudeerd voor ik de muziekwereld inging. Ik kijk uit naar het moment waarop iedereen de reclame kan zien en mijn nieuwe nummer kan horen.”

4th Floor Creative van Sony Music UK zei: “Het gebeurt maar zelden dat men een nieuwe release kan profileren in samenwerking met een partner die zo’n bekend en wijdvertakt platform heeft als dat van Jaguar. De dynamische samenwerking met Jaguar voor de nieuwe F-PACE-campagne stelt ons in staat om een wereldwijd publiek te bereiken: via diverse kanalen komen we rechtstreeks bij hen binnen, wat bijzonder waardevol is gezien het huidige klimaat.”

Andere ‘Creators’ die de nieuwe F-PACE zullen verkennen, zijn onder meer Mishael Phillip, de in Nigeria geboren en in Londen getogen fotograaf die gespecialiseerd is in het documenteren en reframen van alledaagse scènes om de kijkers nieuwsgierig te maken. De internationaal befaamde, opkomende modeontwerpster Judy Wu duikt ook in het luxueuze interieurdesign van de prestatiegerichte SUV.

Tv-presentatrice Laura Winter, die eveneens te zien is, maakt podcasts voor vrouwelijke wielrenners terwijl wingsuit- en basejumper Jamie Cartwright zijn eigen stijl van extreme sportvideodocumentaires heeft ontwikkeld.

Andy Hunt Cooke van Jaguar Global Communications verklaarde: “We zijn verheugd om op nieuwe en innovatieve manieren te kunnen samenwerken met mensen uit diverse creatieve disciplines. Als een onderneming die zich in de eerste plaats toelegt op design, begrijpen we het belang van cultuur en creativiteit voor de bredere gemeenschap en zijn we dankbaar dat we dit platform kunnen aanbieden om echt talent te tonen.

Net als de ‘Jaguar-Creators’ toont de nieuwe Jaguar F-PACE zich bijzonder veelzijdig: hij combineert luxe met connectiviteit en raffinement.”

De nieuwe F-PACE, die in september 2020 werd gelanceerd, is luxueus, geconnecteerd en efficiënt. Hij verenigt een assertief nieuw koetswerk met een prachtig afgewerkt, volledig nieuw interieur, het Pivi Pro-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie en keuze tussen vier- en zescilindermotoren-in-lijn, waaronder een efficiënte oplaadbare hybrideversie (PHEV) die tot 53 kilometer zuiver elektrisch kan rijden zonder uitlaatgassen te produceren.

Bekijk de MK-film en beluister zijn nieuwe track

MK zal ook een Spotify-playlist voor Jaguar samenstellen, geïnspireerd op de nieuwe Jaguar ​
F-PACE.

Meer info over de nieuwe Jaguar F-PACE via www.jaguar.be

 

EINDE
Jaguar steunt creatief talent in nieuwe F-PACE campagne met exclusieve verschijning van DJ producer MK_Persbericht.pdf

PDF - 233 Kb

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: 03 241 11 35
M : 0476 319 629
E : [email protected]

 

Sociale mediakanalen van Jaguar:

www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
https://www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX