JAGUAR VIERT ONBEVREESDE CREATIVITEIT MET NIEUWE E-PACE-CAMPAGNE

  • Vrouwen in muziek en film: Jaguar blijft de creatieve sectoren ondersteunen
  • Creatieve samenwerking: het merk werkt samen met dj/producer Hannah Wants en actrice Christina Chong om de nieuwe Jaguar E-PACE op tv te lanceren
  • Soundtrack: nieuwe track Lift Off werd exclusief voor de campagne aangepast na de voorstelling in het programma Dance Party met Annie Mac op BBC Radio 1 (enkel in het Verenigd Koninkrijk) en de Spotify-playlists
  • Nieuw vanbinnen en vanbuiten: de nieuwe E-PACE kan uitpakken met een opgewaardeerd interieur en exterieur, een geavanceerde connectiviteit en efficiënte ‘plug-in hybrid’- en ‘mild hybrid’-motoren
  • Vanaf nu te bestellen: de Jaguar E-PACE is in België verkrijgbaar vanaf €39.200. Meer info via www.jaguar.be.

Donderdag 11 maart 2021, Antwerpen – Jaguar heeft samengewerkt met de dj/producer Hannah Wants en actrice Christina Chong om de nieuwe Jaguar E-PACE SUV in de kijker te zetten.

De Brits-Chinese actrice Chong werd in Londen gefilmd terwijl ze met de E-PACE reed, met de nieuwe single Lift Off van Wants als soundtrack. De nieuwe tv-spot Striking From Every Angle is het jongste product van Jaguar Creators, een reeks samenwerkingen met getalenteerde creatieve kunstenaars.

De muzikale begeleiding werd verzorgd door de Britse dj en producer Hannah Wants, een voormalige profvoetballer, wiens nieuwe single met Nathan Nicholson, Lift Off, exclusief voor de campagne werd aangepast. De nieuwste track van Wants stond al in de top tien van Spotify-playlist UK House Music en in de top vijf van de Electronic Rising-playlist.

Hannah Wants verklaarde: “Jaguar Land Rover ligt me na aan het hart aangezien mijn vader er meer dan dertig jaar ingenieur was. Door het merk benaderd worden om met hen samen te werken aan hun nieuwe E-PACE-campagne is een fantastische verwezenlijking en ik voel me vereerd dat ze voor Lift Off hebben gekozen.”

Met Hannah’s werk voor de nieuwe E-PACE-campagne kiest Jaguar voor de tweede keer voor dancemuziek, na de samenwerking met de Amerikaanse dj/producer MK voor de lancering van de nieuwe F-PACE SUV eerder dit jaar. Jaguar bevestigt daarmee zijn engagement om de creatieve sector en opkomend talent te ondersteunen.

Christina Chong zei: “Als actrice probeer ik emoties te creëren die impact hebben op mensen. Je tekst leren en jezelf verliezen in een rol wordt intens – je moet je kwetsbaar opstellen. Om terug tot mezelf te komen, kruip ik graag achter het stuur met mijn muziek. In de Jaguar ​
E-PACE kan ik terug mezelf zijn.”

De nieuwe compacte prestatie-SUV E-PACE is verkrijgbaar met een ‘plug-in hybrid’- en ‘mild hybrid’-aandrijving. Het opgewaardeerde interieur beschikt over Jaguars intuïtieve nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem met software-updates ‘over-the-air’ om zowel het infotainmentsysteem als het voertuigsysteem naadloos en vanop afstand te updaten. De optionele ionisatie van de interieurlucht met PM2,5-filtratie vangt ultrafijne deeltjes en allergenen op om het welzijn van de inzittenden te verhogen.

Andy Hunt Cooke van Jaguar Global Communications verklaarde: “Onze nieuwe wereldwijde strategie, ‘Reimagine’ gedoopt, schetst Jaguars toekomst als een zuiver elektrisch luxemerk met een indrukwekkend gamma van prachtige, emotionele designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie.

Vandaag pakt de nieuwe E-PACE uit met zijn unieke design, hybride motoren en hypergeavanceerde infotainmentsystemen. We vinden het fantastisch om dat te vieren met creatieve vrouwen zoals Hannah en Christina, die de onverschrokken creativiteit belichamen die Jaguar onderscheidt.” 

De nieuwe E-PACE biedt de keuze tussen acht krachtige en efficiënte motoren, waaronder de P300e Plug-In Hybrid-aandrijving (PHEV). Die combineert een 200 pk sterke 1.5-driecilinder-benzinemotor uit de Ingenium-familie met een 109 pk (80 kW) sterke elektromotor op de achteras (Electric Rear Axle Drive, ERAD) en biedt de mogelijkheid om tot 55 kilometer emissievrij te rijden – ideaal voor dagelijkse stadsritten.

EINDE
Jaguar viert onbevreesde creativiteit met nieuwe E-PACE campagne _Persbericht.pdf

PDF - 306 Kb

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: 03 241 11 35
M : 0476 319 629
E : [email protected]

 

Sociale mediakanalen van Jaguar:

www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
https://www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX