LIFE WITH MY I-PACE: NIEUWE KORTFILM TOONT HOE DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE DE LEVENSSTIJL VAN ONZE KLANTEN VERBETERT

  • Mijn elektrisch leven: I-PACE-klant uit Noorwegen vertelt waarom Jaguars volledig elektrische prestatiegerichte SUV het rijbereik, de luxe en de verleidingskracht heeft die haar hebben overtuigd om voor elektrisch te gaan
  • Prestaties in elk weertype en op elke ondergrond: de Noorse Nina gebruikt haar ​
    I-PACE niet alleen voor haar 260 km lange dagelijkse pendelritten, maar ook om in het weekend naar haar berghut te rijden op besneeuwde wegen en bij temperaturen lager dan -20 graden Celsius
  • De Jaguar I-PACE is in België beschikbaar vanaf € 82.075 ​
    Voor meer informatie kunt u terecht op www.jaguar.be
  • Bekijk de film hier

Maandag 21 november 2022, Antwerpen – Jaguar vroeg een klant om een eerlijk en authentiek relaas te geven van hoe het is om een volledig elektrische I-PACE te hebben. Het resultaat daarvan is een kortfilm die toont hoe Jaguars baanbrekende elektrische wagen alles biedt wat ze nodig heeft voor haar veeleisende levensstijl.

De Noorse Nina rijdt sinds 2019 met een I-PACE. Ze vertelt over wat haar destijds tegenhield om over te schakelen van een verbrandingsmotor naar een batterij-elektrische wagen, en over hoe ze zich nu voelt bij Jaguars volledig elektrische prestatiegerichte SUV.

De filmische kortfilm, die op locatie werd gedraaid, geeft prachtig weer hoe de I-PACE past in een modern huishouden, een 260 km lange pendelrit, temperaturen die onder de -20 graden Celsius duiken en kronkelende bergwegen in de buurt van het Noorse nationaal park Hardangervidda.

Sinds zijn debuut heeft de I-PACE wereldwijd al meer dan 80 prijzen gewonnen, waaronder de World Car of the Year 2019, World Car Design of the Year en World Green Car, wat zijn status versterkt als de Jaguar die de regels flink dooreenschudde om de eerste en beste elektrische wagen in zijn soort te worden.

Met zijn 400 pk en 696 Nm-koppel biedt de I-PACE een ongeëvenaarde balans tussen vierwielaandrijving, verfijning, luxe en wendbaarheid, in combinatie met een uitzonderlijk gebruiksgemak en een rijbereik tot 470 km (WLTP)*.

EINDE

* Alle cijfers voor uitstoot, verbruik en zuiver elektrisch rijbereik zijn EU-WLTP (TEL) gecombineerd ​ ​

Opmerking: De cijfers voor het EV-gamma zijn gebaseerd op een productiemodel en werden op een gestandaardiseerd traject gemeten. ​ Het feitelijke rijbereik kan variëren volgens de toestand van de wagen en de batterij, de werkelijke route, de omgeving en de rijstijl. De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de EU-wetgeving. Enkel voor vergelijkingsdoeleinden. De werkelijke cijfers kunnen verschillen. De CO2-uitstoot, het verbruik en het rijbereik kunnen verschillen volgens de rijstijl, de omgevingsomstandigheden, de lading, de gemonteerde banden en de accessoires. 


PB_LIFE WITH MY I-PACE - HOE DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE DE LEVENSSTIJL VAN ONZE KLANTEN VERBETERT.pdf

PDF - 321 Kb

Sociale mediakanalen van Jaguar:
www.facebook.com/JaguarBelux
www.instagram.com/jaguarbelux/
www.youtube.com/user/JaguarBELUX

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Annick Van Cauwenberge
PR Manager Jaguar Land Rover Belux
T: +32 3 241 11 35
M : +32 476 319 629
E : [email protected]

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX