SHE DID IT: INTERNATIONALE VROUWENDAG, GEVIERD DOOR JAGUAR

 

Antwerpen – De vrouwen bij Jaguar vieren vandaag Internationale Vrouwendag door in een nieuwe video te vertellen over hun carrière in de autosector.

Die video met de naam #SheDidIt laat enkele vrouwelijke Jaguar-werknemers aan het woord die onze auto’s ontwerpen, produceren, testen en verkopen. Door ons personeel even sterk te diversifiëren als onze klanten, zal Jaguar beter kunnen inspelen op wat vrouwen precies zoeken in een wagen.

De dames van #SheDidIt vertellen het Jaguar-verhaal vanuit een vrouwelijk perspectief, van het design van kleiboetseerder Shamaila Khan tot de keuze van klant Jess Monks, die gek is op haar Jaguar F-PACE prestatie-SUV.

Fiona Pargeter, Customer Experience Director bij Jaguar Land Rover, verklaarde: “We stellen onze klanten centraal in het design en de ontwikkeling van onze producten. Diversiteit binnen ons personeel is dan ook cruciaal.

“We hebben het aantal vrouwen in managementfuncties verdrievoudigd en qua rekrutering van vrouwelijke leerling-ingenieurs scoren we drie keer zo goed als het nationale gemiddelde. 

“Onze film toont dat meer en meer vrouwen een lonende carrière opbouwen in de autosector. We hopen dat zij de volgende generatie van getalenteerde vrouwen kunnen inspireren.”

 

EINDE

 

Aantekeningen voor de redacteurs:

 

Sociale mediakanalen van Jaguar

www.facebook.com/JaguarBelux

www.instagram.com/jaguarbelux/

https://www.youtube.com/user/JaguarBELUX

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.media.jaguar.com of neemt u contact op met:

Isabelle Michiels

PR Manager Jaguar Land Rover Belux

T: 03 241 11 32

M : 0476 427 738

E : [email protected]

PB - SHE DID IT - INTERNATIONALE VROUWENDAG,.pdf

PDF - 289 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over JAGUAR

Over Jaguar

Jaguar bouwt al sinds 1935 spectaculair mooie luxewagens, gedreven door zijn passie om het leven van zijn klanten nog specialer te maken. Het huidige Jaguar-gamma omvat de berlines XE en XF, de XF Sportbrake, de sportwagen F-TYPE, de prestatie-SUV F-PACE, de compacte prestatie-SUV E-PACE en de zuiver elektrische prestatie-SUV I-PACE. Vanaf 2025 zal Jaguar uitgroeien tot een modern, zuiver elektrisch luxemerk met een spectaculair nieuw gamma van emotioneel aantrekkelijke designs en baanbrekende technologieën van de volgende generatie. De reis naar elektrificering is al goed ingezet, met een gamma mild- en plug-inhybrides en volledig elektrische modellen dat vandaag verkrijgbaar is.

 


Newsrooms

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX